edno.info  

Назад   edno.info > Политика > Модериран раздел > Политика > Други > Костов

Костов kostov.edno.info
Костов и ДСБ

Отговор
 
Инструменти по темата Режим на показване
Старо 07.04.09, 22:32    8417   #1
GlobalLeader
 
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
Default Костов и Луканов договорили свалянето на Филип Димитров

Костов и Луканов договорили свалянето на Филип Димитров

Иван Костов и Андрей Луканов имали среща, на която договорили вота на доверие на правителството на Филип Димитров, който доведе до сваляне на първото правителство на СДС, се твърди в писмо на Николай Гацев, председател на 3-ти Местен клуб на СДС "Оборище"- София, член на СДС до Градския съвет на СДС – София, депозирано снощи, с което БГНЕС разполага.

В това писмо в метафоричен стил Николай Гацев, който спечели делото пред Върховния конституционен съд за някои оспорвани текстове от устава на СДС, разказва една история, която дълго време е премълчавал. "Много пъти съм искал да разкажа на този беден и излъган десен български електорат, какво съм видял и чул случайно, още като юноша, в един почтен дом, на един почтен възрастен български десен политик /Борис Кюркчиев, бел.ред./ – някъде в София, някъде в квартал "Изток", някъде в един апартамент на кръстовището на улиците "Чехов" и "Райко Алексиев". Там се случи превъплъщението на Потър във Волдемор", пише Гацев и добавя, че за да го наследи по-късно Волдемор трябвало да изпълни своята първа пъклена мисия. "Трябваше да убеди, онзи първият - "Страхливият" от Азкабан /Филип Димитров, бел.ред./, да си поиска вот на доверие в Парламента и да го подсигури, че вотът нямало да мине... И ако ме питате, мене - Николай Гацев, тогава обикновен студент от митингите, откъде знам тези неща и откъде знам какво се е случило и говорело там - ами по съвсем битов и не много коректен път - просто седях в кухнята на този апартамент /бях нещо като послушник на възрастния политик/ и забавлявах стопанката на дома - също като мене, изолирана от разговорите. Но панелите не можеха много да мълчат", пише още синият политик. "Бях много млад и зелен... и бях шокиран да видя заедно бъдещият Волдемор /Иван Костов, бел.ред./ на среща със самия Луцифер /Андрей Луканов, бел.ред. /. После и двамата отричаха, че са се виждали", свидетелства Гацев: "Аз реших да извърша нещо не много почтено - "Страхливият" беше мой политически кумир - в семейството ми ставахме и лягахме с името му, майка ми дори му каза много нетактично и непосредствено в очите, "..... че не става за Премиер, а за Патриарх на България". Затова отидох и му казах за срещата на бъдещия Волдемор с Луцифер и всичко, което бе дочуто на срещата им. "Страхливият" нищо не направи - само ме успокои, че вотът нямало да мине или щяло да има най-много някои козметични промени в правителството". Резултатът е известен - кабинетът падна и беше сменен с друг, на някакво си ново "динамично" мнозинство, а Николай Гацев добавя, че Луканов дори е наричал Костов "нашето скрито оръжие". Още от годините в СССР...". В края на писмото си Гацев в същия метафоричен стил призовава своите съпартийци да се борят с Лорд Волдемор и силите на Мрака. /БГНЕС
GlobalLeader е офлайн   Отговор с цитат
Старо 18.05.09, 19:27    8750    Re: GlobalLeader (8417) (click2open)   #2
NikB
 
Регистриран: 05.03.07
Постове: 15
Smile Тая тема е тъпичка

Тая тема е тъпичка.
Който познава ситуацията знае, че няма никакво значение кой какво е договарял. Дори ФилД да беше продължил да управлява, той нямаше да има мнозинство, за да прави промени.
Същия хуй яде и ИвКо, или поне с това се оправдава, че не е лустрирал комунисто-мафиотите (и как ще стане я, като дори от квотата на ОДС в конституционния съд имаше бивши ченгета?).
Така, че още преди изборите 10. Юни 1990 беше момента да бъде забранена БКП, обаче тогава овчарчета, (може би - като мен), мислеха че в Бг демокрацията е победила, че народът е разумен и че бившите комунисти ще имат най-много 10%, ба си!
NikB е офлайн   Отговор с цитат
Старо 19.05.09, 18:44    8754    Re: NikB (8750) (click2open)   #3
GlobalLeader
 
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
Темата има смисъл и тя е да отвори очите на хората за някои истини и да престанат да се лъжат като овце, поне до приемането на ДОИП, а Костов засега не е показал публично, че приема и иска въвеждането на ДОИП.

Иначе големият проблем тогава дойде от предателите ДПС, ама който ги е считал за честни и почтени хора, това си е негов проблем, а също така и вина. Защото ДПС трябваше да бъде забранена или не регистрирана. И за това един глас не е достигнал.

Хубаво е, че си признаваш наивността, но това също е и вина - твоя и на много други хора, защото тя касае съдбите на милиони и 20-те години загубени от живота на милиони.

А БКП никога не е късно да се забрани.

Да, оказа се, че всички са комунисти - и сини, и червени. Това е така, защото комунистическите репресии са били жестоки и в крайна сметка всички са израсли от тази система и дори и да не го осъзнават, работят за комунистите. Практиката го доказа - демокрацията всъщност е власт на комунистите.

Също така в този раздел е добре да не се употрябяват нецензурни изрази - иначе форумът ще заприлича на кочина и никой няма да пише в него. За нецензурните изрази си има отделен раздел без цензура.
GlobalLeader е офлайн   Отговор с цитат
Отговор

Инструменти по темата
Режим на показване

Правила за публикуване
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Включен
Емотиконите са Включен
[IMG] код е Включен
HTML код е Изключен

Отиди на


Всички часове са GMT +2. Часът сега е 14:00.


Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.