edno.info  

Назад   edno.info > Политика > Модериран раздел > За сайта и форума

За сайта и форума Въпроси и коментари за сайта и форума

Отговор
 
Инструменти по темата Режим на показване
Старо 19.10.08, 05:31    6514   #1
GlobalLeader
 
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
Default Общи правила

Като цяло във форума важат някои основни прости правила. Всеки подфорум може да има СВОИ собствени правила, които могат да противоречат на общите правила. Те може да са написани или да са неписани (т.е. при запитване да се отговаря кое е подходящо/разрешено).

Като цяло в модерирания раздел следните няколко неща са неподходящи:

Обиди, системно лъжене, клеветене и нецензурни изрази. По отношение на снимките - същото.

Изключение от горните правила се допуска по отношение на хора от следните партии - БКП/БСП, ДПС и НДСВ и лицето Слави Трифонов. Причината за това е, че през годините те активно клеветяха или подкрепяха тези, които клеветяха.

По отношение на рекламата и линковете - принципно такива може да се пускат, стига те да не са към сайтове, които са включени в черния списък. Понякога, въпреки това, такива линкове ще могат да се пускат по изключение, но ако модератор прецени, че не е подходящо, ще редактира постовете. Ако другият форум или сайт, към който е линка, не позволява в него да се пусне обратен линк към този сайт, то този линк подлежи на премахване. Ако искате да цитирате конкретна тема другаде, не се притеснявайте да пуснете линк към нея.
Изнасяне на лични данни, както и снимки и видеа на хард порнография или насилие, вградени директно в постовете без нужното предупреждение, също са неподходящи. По своя преценка модератор може да преоформя вградени снимки или видеа в линкове към снимките или видеата.
Горните правила могат да се дискутират.

Към 19.10.2008 в модерирания раздел за политика следните форуми имат свои правила, различни от общите:

• Атака


EDIT: Потребители, които защитават или действат (или са действали или активно бездействали) в интерес на форуми от Черния списък на форумите, подлежат на същото третиране, което се прилага в подкрепяните от тях форуми!
GlobalLeader е офлайн   Отговор с цитат
Старо 26.10.08, 06:45    6615    Re: GlobalLeader (6514) (click2open)   #2
GlobalLeader
 
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
Тъй като форумът има такава функционалност, че в началото на всеки пост се вижда на кой пост и автор е отговорено заедно с номер и линк към този пост, то предлагам по своя преценка администратор/модератор да може да премахва пълните цитати на постове в постове, когато е ясно на кого се отговаря и особено, когато те са дълги. При нужда цитатите могат отново да бъдат включени в поста. Ако някой има възражения срещу това, нека сподели.
GlobalLeader е офлайн   Отговор с цитат
Отговор

Инструменти по темата
Режим на показване

Правила за публикуване
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Включен
Емотиконите са Включен
[IMG] код е Включен
HTML код е Изключен

Отиди на


Всички часове са GMT +2. Часът сега е 00:22.


Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.