![]() |
|
За сайта и форума Въпроси и коментари за сайта и форума |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
545 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
![]()
Защото няма цензура на мненията. Други такива форуми практически няма.
Защото е най-функционален и модерен. Защото комбинира плосък и дървовиден режим. Защото има и хибриден режим - най-добрата версия на дървовидния режим. И хибридният, и дървовидният са по-добри от тези в други форуми, а за плоският не може да става и сравнение. Плоският е за удобство на модерномислещите, но е съчетан с дървовиден за свикналите с дървовиден, както и за възможност за диалози вътре в темата без нужда от цитиране всеки път, за да се знае на кое мнение се отговаря. Тази функционалност я няма НИТО ЕДИН друг форум - във всеки пост има линк към поста, на който е отговорено и с едно натискане се отваря оригиналния пост. Т.е. налице е нормална форумна среда, съчетана с максимално удобство за ползване. Такъв друг форум НЯМА. Тези дни се мъчих с форума на abv.bg въпреки цензурата - мъка, мъка откъм функционалност. За PHPbb-тата да не говорим - те даже нямат дървовиден режим ИЗОБЩО. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
4853 Re: GlobalLeader (545) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Голям си специалист а, само дето сам си пишеш във форума с побърканите си идеи.
|
|
![]() |
![]() |
4854 Re: Нерегистриран (4853) (click2open) | #3 |
|
Побъркани са идеите на баща ти.
Аз не мога да нося отговорност за това, че нормалните и свестните хора са твърде малко. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
6675 Re: GlobalLeader (4854) (click2open) | #4 |
Регистриран: 18.10.08
Постове: 36
|
Не бързай, хората ще дойдат, щом правилата са добри, спазват се и не се трие извън правилата. Кошчето за боклук е отлична идея и така ще може при нужда да се дискутира всяко изтрито от темата мнение, което пък, ще бъде коректив на цензурата! Иначе се наблюдава това, което имаме в момента из нета - всеки форум се превръща в огледало на "черната душа" на модератора...
Иначе, форумът наистина е много добър!... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
7093 Re: Хопаланга (6675) (click2open) | #5 |
Гост
|
abe to navsyakade e palno s forumi i paranoyatsi....
|
|
![]() |
![]() |
11803 Re: Гост (7093) (click2open) | #6 |
Гост
|
До администратора искам да използвам твоя форум за да пратя адреса сайта на приятели чужденци с който играем компютърни игри те са в чужбина . Днеска изтри моята страница на която за удобство посочих и моя банер .
Kакъв е проблема да ползвам твоя форум ? |
|
![]() |
![]() |
11804 Re: Neobux-clik (11803) (click2open) | #7 |
|
Текстът не беше на български и изглеждаше като пуснат от бот, с използване на автоматичен превод. Възстанових ти темата.
От друга страна знам как и за какво се използват форуми - за качаване резултатите в търсачки и т.н. Ако си пуснал същия пост в още форуми, е ясно за какво става въпрос. И ако всички започнат да правят така, форумите се задръстват със спам и им се губи основната функция. Затова и ако не е направено, скоро ще добавя "no follow" атрибут на линковете (или както беше), а и изобщо не знам дали не е редно подобни комерсиални линкове да не се преоформят в текст. Знам, че много хора имат нужда от допълнителни или изобщо от доходи и затова го правят, но от друга страна работа на всеки администратор е да си протектира форума от спам. Другият вариант е да се направи раздел само за такива съобщения. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
11807 Re: GlobalLeader (11804) (click2open) | #8 |
Гост
|
Благодаря че възстанови темата ако си забелязал не се натрапвам с моите теми като ги слагам по към задния двор на форума гледам че имаш много ненужни теми тука http://edno.info/f/forumdisplay.php?f=9 а точно на моята статия се спря . Моята тема е на английски защото е предназначена за чужденци то е по скоро вид писмо за присъединяване към играта . Играех на една игра като стигнах 3 милиона точки много се отегчих от играта накрая реших да комерсиализирам своя талант за да имам стимул да продължа разбираш как е печалбите не са големи че да говорим за комерсиализация в буквалния смисъл на думата повече се набляга на икономическа стратегия с убийствено търпение във времето защото има ограничен лимит за работа около 5 минути останалото е само търпение взирайки се в годишния календар на стената .
![]() |
|
![]() |
![]() |
11808 Re: гост (11807) (click2open) | #9 |
|
Не е въпроса, че темата е ненужна, а че имаше голяма вероятност да е пусната от бот, т.е. не от човек. Това е софтуер, който пуска автоматично теми по форумите.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11956 Re: GlobalLeader (545) (click2open) | #10 |
Бях от създаването на този сайт и бях възхитен от неговата поява. На фона на издевателствата на мафиота от видинските селца Киро - пишман-админ в Дир.бг този сайт бе като глътка чист въздух - без терор и издевателства.
Не бях се появявал от години, но сега отново ще пропиша тук.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
11958 Re: 1Ve4en (11956) (click2open) | #11 |
|
Хората не оцениха свободата, те си искат кошарата, или в днешно време - фейскошарата. Като свинята в кочината, те не виждат нещо нередно да са там. Цели 2 милиона са там, че и повече. За да влияем върху толкова хора, се нуждаем от много сериозен софтуер, какъвто няма в света, освен фейскошарата, която обаче е цензурирана (софтуерът се развива, както и предпочитанията на масите, които не се вълнуват много от свободата на изказванията). Трябват и много време, сили, и пари (милиони за голям сайт). Тъй като този форум не може да поеме 2 млн души поради софтуерни и др. ограничения, реших да не насърчавам твърде голяма посещаемост в него и самият аз не пускам нови постове. Той може да се ползва като отправна база към други по-големи форуми и сайтове, а тук да идва само подбрана качествена аудитория.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11964 Re: GlobalLeader (11958) (click2open) | #12 |
Да! Много хора с комплекси и др. проблеми търсят един "кенеф" за да се разтоварят от проблемите си. Нахълтват и нападат, обиждат, ругаят и всичко....за да се разтоварят.
Но... не всички са такива. Има и интелигентни юзъри, които се контролират. Аз тези дни поканих 3-4 юзърки, които знам от Клубове и сигурно ще дойдат и тук. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
11966 Re: 1Ve4en (11964) (click2open) | #13 |
|
Да, такава беше идеята за създаването на форума - да осигури такава среда на общуване. Но виж кога вие се сещате. Аз даже обмислях да закривам форума в момент на неактивност и да се насочвам към другите ми проекти. Разбира се, форумът може да се поддържа и развива, но лошото е, че някой трябва да се занимава толкова по-сериозно, колкото по-активен е сайта. Досега дадох доста от своето време и лично усилие, но нямаше кой да го използва. А сега мисля, че мога да бъда полезен повече в други области. Пък и на себе си. Затова трябва да се помисли.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11971 Re: GlobalLeader (11966) (click2open) | #14 |
Вече поканих няколко свестни клубарки да се регистрират и пишат тук.
2 от тях ми потвърдиха, че са се регистрирали. Ще разпространя още..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|