![]() |
![]() |
11263 | #1 |
Гост
Постове: n/a
|
![]() ![]() Ние атакистите и депутатите от Атака няма да подкрепим подписката защото тя е червена провокация и всеки които се подпише за референдума е срещу ГЕРБ иска да разклати стабилността на правителството . Тази подписка иска да върне октопода на власт и ние категорично ще се противопоставим на инициативата на телевизия СКРАП и ченгетата от ВМРО . Ние от Атака винаги сме били срещу членството на Турция във ЕС . и няма сми сал да се подписваме и да доказваме онова което сме говорили преди . Благодарение на ГЕРБ и най вече със категоричната и безусловна подкрепа на партия Атака успях ме да разгромим политическите мафиотизирани партии като ДПС , БСП днес те са на колене и това нямаше да се случи без участието на партия Атака със нейната категорична подкрепа . Атака ще продължи категорично да подкрепя политиката на ГЕРБ както вътрешно така и външно политически план защото за първи път от много години България никога не е била по стабилна държава а живота на българите се е подобрил много повече от преди . Борисов е най добрия политик които е управлявал България и ние ще продължаваме да подкрепяме Борисов защото политиката която води е правилна и води страна към светлото бъдеще . За атакистите България винаги е бела над партийна кауза и за това няма да се пот дадем на такива провокации за да се подписваме на откраднати девизи НЕ на Турция в ЕС . |
|
![]() |
![]() |
11264 Re: atakista (11263) (click2open) | #2 |
Гост
|
Вай какви работи - дали Волен найстина няма да подкрепи подписката това са инсиноации и долнопробни маниполации .
Аз ще се подпиша за референдума защото България е над всичко и съм българче а тези мръсници от телевизия СКРАП и ВМРО откраднаха нашите идей . атака - победа |
|
![]() |
![]() |
11265 Re: ездач (11264) (click2open) | #3 |
Гост
|
''ездач'' не се подписвай защото така ще разсърдиш Борисов а той ще се нацупи пред Волен и ще го изгледа на криво , първо отиди при своя вожд и го попитай може ли . Май Волен няма да подкрепи подписката .
|
|
![]() |
![]() |
11266 Re: hopsi-boksi (11265) (click2open) | #4 |
Гост
|
ха гледай някой ми отговори ?
така ли трябва да попитам първо във централата на Атака и тогава ще отида да се подпиша , мерси за съвета . атака - победа |
|
![]() |
![]() |
11267 Re: ездач (11264) (click2open) | #5 | |
Гост
|
![]() Цитат:
Падна ли сега на бате у капана , такъв курт капан ти скроихме че няма излизане . Сега ще изловим всички мишки със капана . |
||
![]() |
![]() |
11271 Re: hopsi-boksi (11267) (click2open) | #6 | |
Гост
|
Цитат:
|
||
![]() |
![]() |
11272 Re: amenhotep (11271) (click2open) | #7 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
Тук обаче цезура няма, атакистите от онзи форум могат да дойдат и да пишат тук.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11276 Re: GlobalLeader (11272) (click2open) | #8 | |
Гост
|
Цитат:
![]() Или и ти чакаш нареждане от някоя централа ? ![]() |
||
![]() |
![]() |
11277 Re: гост (11276) (click2open) | #9 |
|
Аз подписи ще давам, когато първо получа подписи за ДОИП!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11292 Re: GlobalLeader (11277) (click2open) | #10 | ||
Гост
|
![]() Цитат:
![]() Важна е идеята винаги да се дърпаш преди да ти го нахлузят резаците , така страстта е по силна преди сексa . ![]() ![]() Отговор ! За да върви купона със пълна пара . ![]() Цитат:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
11293 Re: hopsi-boksi (11292) (click2open) | #11 |
|
Аз ли се дърпам или тези, които досега не са приели ДОИП? Защото ако се приеме ДОИП, резаците отиват на кино. Беше ли правилно да се подкрепя Атака - не беше. Подкрепих ли я - подкрепих я, тъй като мощна вълна я подкрепи без да ме слуша какво говоря (всяко такова нещо трябва да се изживее, за да се разбере, че почти за нищо не става, затова и ускорих процеса). Референдумът е важен - ако ми попадне, ще се подпиша. Факт е, че ВМРО частично подкрепиха ДОИП - за незавършилите 8 клас. Не съм видял обаче СКАТ да отразява ДОИП.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|