![]() |
|
Антифенклуб на Шоуто на Трифонов antifan.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
10793 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 1 729
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
10795 Re: УУУ! (10793) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Ако новия собственик на bTV се опита да спре шоуто на Слави.Аз повече тази телевизия няма да я гледам.И ще загубят много голяма част от аудиторията.И че се случи както със нова.Телевизията на шведите едва едва крепи рейтинга.Даже БНТ смалява разликата със Нова.Точно това ще се случи и със bTV ако се опитат да спрат някой забавни предавания от програмата си.
|
|
![]() |
![]() |
10798 Re: gost (10795) (click2open) | #3 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 1 729
|
бТВ изобщо не се крепи на шоуто на трифонов, има достатъчно други предавания, пък и винаги може да се намери нещо интересно, което да замести това предаване. Да не говорим, че тези рейтинги са нагласени - те бяха нагласени, за да може телевизията да се продаде по-скъпо, но след като това е станало, вече няма да е нужно да се нагласяват, а и ще се види колко е по-висок рейтинга на Нова от този, който пишат в момента.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
10799 Re: УУУ! (10798) (click2open) | #4 |
Гост
|
За мен комиците ,Роско Петров и господарите на ефира са ми скучни и забавни.На тези предавания заспивам.Единственото предаване което ме забавлява и ме държи будна е шоуто на Слави
|
|
![]() |
![]() |
10800 Re: gost (10799) (click2open) | #5 |
Гост
|
Пак че има преливане на кадри от едната в другата телевизия.Ето какво ще стане септември 2010.Шоуто на Василка пардон Азис отива в bTV а шоуто Слави в PRO.BG.След това тези който плюят Слави ще го оценят като водещ и човек.Докато не го загубят няма да го оценят.
|
|
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|