![]() |
![]() |
9341 | #1 | ||||||
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
![]()
Днес бе публикувана поредната порция въпроси и отговори на сайта на Костов. Тъй като в последния въпрос той казва "До нови срещи", аз разбирам, че може би скоро няма да има отговори на нови въпроси.
И тъй като на предишния ми въпрос той отговори много бързо, а на следващите досега не е отговорил, а междувременно е отговорил на доста други неполитически или странични въпроси от сорта "Подходящо ли е да тегля кредит сега", "Слушате ли рап", "По колко часа спите" и др., приемам въпросите за неотговорени. Ето какви бяха следващите ми въпроси след първия (отговорен) въпрос: Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
Следващото не е въпрос, а по-скоро коментар: Цитат:
И последният ми въпрос до този момент: Цитат:
Как мислите, ще отговори ли Костов на тези въпроси? |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
10781 Re: GlobalLeader (9341) (click2open) | #2 |
Регистриран: 30.12.08
Постове: 530
|
![]()
Eдин въпрос към Иван Костов и управляващите Бойко Борисов и Волен Сидеров което касае бъдещето на 5 поколения българи най малко .
Какво ще се случи ако тази декларация на Иван Костов бъде гласувана какви ще бъдат последиците за България например ? ![]() ![]() Аз например слагам на страна моралната част от това предателство , съгласен съм да нарекат целия български народ тълпа от изроди , свине , човекоподобни маймуни и не знам още какви ще ни изкарат масови убийци каквото си поискат . ![]() Добре !!! До тука съм съгласен да бъдем оплюти от целия свят ! Но във световна история съществува практиката всяко удоволствие се заплаща . Какво правим ако България бъде осъдена от Турция за сто мили ярда приблизително от къде ще дойдат парите , кой ще ги плати и как ще ги плати ? Защото във момента едвам си плащаме външния дълг и ако ни лепнат още милиарди какво ще правим ? Има два варианта единия ще трябва да бъдем принудени да ги платим по някакъв начин или ако не искаме да ги платим , остава втория вариант като Албания поне 100 г. да затворим границите политически и икономически да останем напълно изолирани от света та да може световната политика да се промени или света да забрави тази глупост която сами си направих ме а може до тогава вятъра на промяната да задуха откъм Китай . Но в крайна сметка и във двата варианта сме обречени на пълна бедност следващите 50 г. след приемане на тази загробва ща декларация . ![]() Някой си мислят че Турция ще направи квит със тракийските българи и тази декларация , не аз силно се съмнявам във това Турците може да предявят претенции много по рано и много по бързо от решаването на проблема със Ангорския договор , защото Турция има тенденции да анулира този договор по някакъв начин защото по този начин Турция ще трябва сама да признае че е направила геноцид срещу друг народ или да кажат че са били притиснати да подпишат този договор . Но във момента Турция трупа точки за сметка на българските продажници . .
![]() |
![]() |
10782 Re: tano079 (10781) (click2open) | #3 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
Аз мисля, че първо турците имат да признават дългове към нас, арменски геноцид и много други неща, и чакам да бъде признато изселването след 1990 г. на 1 млн българи в емиграция!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
10786 Re: GlobalLeader (10782) (click2open) | #4 | |
Гост
Постове: n/a
|
Цитат:
Така ще ни изрежат турците че няма да знаем по робини ли сме или ще ни заробват . |
||
![]() |
![]() |
10790 Re: гост (10786) (click2open) | #5 |
Гост
|
![]()
Kато гледам цялата ни държава във момента е един полицейски цирк но най важното за сега е тази декларация на Иван Костов да не се приеме във парламента защото това ще е финансов крах за България поне 50 г. гарантирана тотална бедност , а може и ДДС-то да се вдигне още защото трябва от някъде да се вземат парите . Дано този път Борисов вземе поне едно разумно решение и да не допусне тази грешка защото връщане на зят няма да има и това ще му тежи на него и цялата му фамилия .
Не се знае как ще се извърти политиката със тази бедност във световната история винаги е водила до нова диктатура тогава във България при някой нов политически режим може да му потърси сметка за щетите които е нанесъл на България , всичко е възможно да стане . Ако не може да управлява страната то поне да не я закопава със дългове защото тогава наистина ще си заслужава да му търсят сметка дори и да се укрива оттатък света . Както се казваше във една песен смачкай главата на змията дор де е малка . |
|
![]() |
![]() |
10791 Re: tano079_ (10790) (click2open) | #6 |
Гост
|
.................
|
|
![]() |
![]() |