Напускам Уикипедия!
Вече нито ще я чета, още по-малко пък ще я редактирам. Причината е потребителя Подпоручик. Неговите преценки се дължат изцяло въз основа на лична позиция, няма никакъв неутралитет. Той е срам за Българската Уикипедия. Съжалявам, че си изгубих времето в Уикипедия. Приобщавам се към големия брой напускащи Уикипедия (според Английската Уикипедия повечето хора напускат проекта и все помалко хора са тези които се приобщават към него).
Златина С.
78.130.136.199 23:59, 5 декември 2009 (UTC)
Всичко в живота е преходно, за щастие и лошите неща. Аз оценям перстоя си в Уикипедия към лошите неща. Ако говорим за политика там са РЗС и Атака. И както тези партии вече "залязват", така няма смисъл да си губя времето с безполезни занимания като Уикипедия. Нищо не спечелих от нея. Периодът 2005-2009 година ще си остане в историята като неуспешен в личен план за мен и политически - за държавата. Както РЗС и Атака паднаха, така и интересът ми към Уикепедия и интернет въобще падна. Не желая вече да съм жената-форум, нито Кралицата на интернет. За какво са ми тези титли, като в интернет не получих щастието, което жадувам? В интернет видях само омраза и тъга. И затова вече няма да посещавам форуми и сайтове като Уикипедия.
С уважение, Златина С.
^От българската Уикипедия.