![]() |
|
Смяна на името и флага на страната ime.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
9073 | #1 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Моля администратора да закачи и тази тема с моята селекция. Знамената, които предлагам са с три цвята, като бялото е винаги по средата, а гербът също е по средата. Включен е настоящия герб, като може да бъде заменен с друг. Променил съм само горния и долния цвят. Млоя администраторът да добави линк към тази селекция в Svejo.net.
Предложение 1: ![]() Предложение 2: ![]() Предложение 3: ![]() Предложение 4: ![]() |
|
![]() |
![]() |
9077 Re: playboy (9073) (click2open) | #2 |
Гост
|
На мен ми харесват всичките, обаче номер 4 най-много ми харесва - стига с това синьо и с това зелено.
Жълтото ще изобразява това, че сме слънчева страна, пясъчните дюни, плажовете ни, както и жълтите мелнишки пирамиди и други скали в България. Също и прогреса. Бялото по средата е символ на чистота. Червеното ще изобразява това, което и сега. На практика жълтото заменя зеленото, но вместо по средата отива горе, а бялото слиза на второ място. |
|
![]() |
![]() |
9078 Re: playboy (9073) (click2open) | #3 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
Това за добавянето на теми към svejo.net ще го проуча като имам време или ако някой каже директно как се прави. Предложенията са добри и ще закача темата.
Светлосиньото обаче не знам дали и как ще може да се различава от тъмносиньото по другите знамена, а знамена със синьо има доста. Напр. Синьо-бяло-червено е сръбското знаме. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9080 Re: GlobalLeader (9078) (click2open) | #4 |
Гост
|
Точно, затова смятам, че последния, 4-ти вариант е най-сполучлив. Без синьо и без зелено.
|
|
![]() |
![]() |
9082 Re: playboy (9080) (click2open) | #5 |
|
Гербът като опция ли ще е или задължителен? Трябва да се мисли как би изглеждало и без герб и да се види дали няма и други страни с такова знаме.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
9084 Re: playboy (9080) (click2open) | #6 |
Гост
|
до колкото помня сегашното зелено в знамето символизира зелените поляни. Е такива останаха ли? Пък и май сме по-известни с плажните си ивици, покрити с жълт пясък, за разлика от каменистите брегове на Русия например.
![]() |
|
![]() |
![]() |
9085 Re: playboy (9084) (click2open) | #7 |
Гост
|
Мисля, че ще е по-добре да е зедължителен, защото иначе бялото и жълтото ще се сливат твърде много. Обаче може би трябва да е по-малък от колкото в примерите ми.
|
|
![]() |
![]() |
9086 Re: playboy (9085) (click2open) | #8 |
|
Зеленото по принцип не ми харесва. А жълто наистина рядко се използва точно, защото е близо до бялото. Някой може да каже, че символизира лудите, което пък ще си е вярно, защото повечето хора в тази страна са ненормални да гласуват за комунистите и да не приемат ДОИП.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|