![]() |
![]() |
6614 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
![]()
По-специално ме интересува връзката между народната музика и Атака.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
6788 Re: GlobalLeader (6614) (click2open) | #2 |
Регистриран: 19.10.08
Постове: 41
|
От Атака слушат турски кючеци в изпънение на Доган и разсъждават върху това.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
6937 Re: N.T.G. (6788) (click2open) | #3 |
Гост
Постове: n/a
|
Доста черен ти е хумора.
|
|
![]() |
![]() |
7164 Re: Гост (6937) (click2open) | #4 |
Гост
|
![]()
НЕ НЕ СЛУШАМЕ НАРОДНА МУЗИКА НО СЪС УДОВОЛСТВИЕ СЛУШАМЕ КАК ВИКАТЕ И ПЛАЧИТЕ КАТО ВИ РЕЖИМ ГЛАВИТЕ .
|
|
![]() |
![]() |
7168 Re: GlobalLeader (6614) (click2open) | #5 |
Регистриран: 26.12.08
Постове: 10
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
7177 Re: kristo (7168) (click2open) | #6 |
|
Виж - от 8 гласували от Атака - 88% слушат народна музика и само един не слуша.
А от тези, които не са от Атака, съотношението е 43% на 57% в полза на неслушащите. Значи излиза, че има пряка връзка. Даже аз ще продължа с връзките. Атака са християни, Стефка Съботинова е най-известния изпълнител на народна музика и се била срещала с Христос. http://www.vestnikataka.com/?module=...&edition_id=82 Значи се оформя една линия - Атака - народна музика - Христос - все неща, които не ме кефят. Дали те нямат алтернатива? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
7183 Re: GlobalLeader (7177) (click2open) | #7 |
Регистриран: 26.12.08
Постове: 10
|
Да ти кажа слушат масово метъл, иначе явно от тези, които са участвали в анкетата 90% слушат народна, но по принцип от впечатлението, с което аз съм останал е че са метъли и рокери повечето атакаджии.
Що се отнася до народната музика- тя е специфична музика, не всеки може да я слуша, аз например я обичам, но не всички песни, а най-вече българските народни песни от Македония. Що се отнася до Християнството- не разбирам защо си толкова отрицателно настроен срещу него? А Атака може да държат на Християнството, но с фалшиви защитници на Християнството като 100 процентовата мутра Слави Бинев, човек, който се е снимал с фес по време на визитите си в Истанбул, са ми много съмнителни и в това отношение. Определено е смешно да твърдят, че хора като "архонта" били "защитници" на Православието... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
7186 Re: kristo (7183) (click2open) | #8 |
|
Тези би трябвало да са от форума на Атака - т.е. баш атакаджии.
За християнството си имам собствени мотиви. А пък за архонта се говори, че е взел властта с магия. Какъв ли християнин си щом се занимаваш с магии? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
7782 Re: kristo (7168) (click2open) | #9 |
Регистриран: 30.12.08
Постове: 530
|
![]()
ВЪВ НИЩО НЕ ПОЗНА , АМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АКО ИМАХМЕ БЪЛГАРИТЕ ВЪЗПИТАНИЕ ПОДОБЕН НА СРЪБСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НА ТРИ МОРЕТА И НЯМАШЕ ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ АЕЦ - КОЗЛУДУЙ И ДА ЧАКАМЕ ДА НИ ПУСНАТ СТУТИНКИТЕ ОТ ЕВРОПА .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8166 Re: kristo (7168) (click2open) | #10 | |
Гост
|
Цитат:
![]() |
||
![]() |
![]() |
8169 Re: Някой (8166) (click2open) | #11 | |
|
![]() Цитат:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
8204 Re: Гост (7164) (click2open) | #12 |
Гост
|
Така ела към нашия край главорезче и ще почнеш всяква музика да слушаш даже може и целия край да си докараш да видиш тъп дервиш такув,майка ти на гайда ще направя,да не говоря за останалите, чанове от черепите ще ви скалъпя .
|
|
![]() |
![]() |
8205 Re: 7777 (8204) (click2open) | #13 |
Гост
|
http://vbox7.com/play:eb994359&ef=1
Това са смугли мишоци ,дървени кратуни.една жена е по силна от тея ве,пълни уроди.Като не ви понася тука се изнасяйте бе утрепаци.И кои край бе това никой не казва.Кажете каде се намирате ,да ви донесем малко дърва те кущите от трънаци са си направили.Мухамедани от като мухи на мед събрани. |
|
![]() |
![]() |
8210 Re: 7777 (8205) (click2open) | #14 |
|
Със времето нещата ще замрът , трябва само национализма да се възприеме от повече хора , трябва мисленето на хората да се промени , но това ще стане бавно . Цялата държавна власт да премине във наши ръце , медии , вестници , телекомуникации , налагане на пълен контрол върху информацията . Изграждане на силови структори , които да действат , всичко по етапно . Само незнам дали имаме достатъчно човешки ресурс за поемане на влас та във всички нива на държавата , трябва и да са лоялни към национализма не трябва да са случайни върти упашки а май това е проблема , много предатели има .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8232 Re: 7777 (8204) (click2open) | #15 |
|
![]()
Ето един битка жия не че сте много ама и това че сте малко пак е проблем , разбирам те че ти се държи пушка ама то вече и пушки няма всичко отиде за вторични суровени или беше продадено навън по тайни канали , тъй че по по лека със революциите .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8728 Re: tano079 (8232) (click2open) | #16 |
|
![]()
Днеска гледах предаването на Велизар Енчев и много ми хареса като цяло , общо взето на по прост език да кажа че цялото предаване протече под надслова
![]() ![]() ![]() ![]()
Последно редактирано от tano079 : 16.05.09 в 02:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8729 Re: tano079 (8728) (click2open) | #17 |
|
Когато видя да отделят цели предавания на темата ДОИП и необходимостта от спешно приемане на ДОИП, а не само предаването, което в момента е в подписа ми, тогава нещата ще се оправят.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8730 Re: GlobalLeader (8729) (click2open) | #18 | |
|
![]() Цитат:
![]()
Последно редактирано от tano079 : 17.05.09 в 00:40 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
8732 Re: tano079 (8730) (click2open) | #19 |
|
Всеки си има право на мнение - а какво е Атака - не е ли също някакъв сбор от точки, които също по скандален начин навлязоха - каква тогава е разликата с ДОИП? Защо Атака да може да бъде скандална, а аз - не? Нима искаш да кажеш, че Волен Сидеров си пести думите?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8733 Re: GlobalLeader (8732) (click2open) | #20 | |
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
8757 Re: tano079 (8733) (click2open) | #21 |
|
Това си е твое мнение, но кой е политически узрял си личи по резултатите - както се казва, "най-узрял" е Ахмед Доган, защото все неговото става, и разбира се, комунистите.
Ти явно искаш да наложиш цензура и да минеш по ленинско-хитлеристки модел на налагане на "истината". Разликата е, че ти вярваш в Атака докато аз виждам нещата и мога да ти кажа, че тя в крайна сметка няма да се окаже по-добра алтернатива от тези, които сме имали досега - СДС, Костов, мадридския измамник, да не говорим за комунистите - винаги има групи хора, които силно вярват в някакви такива партии преди те да дойдат на власт и накрая да се разочароват. Аз това го виждам предварително и нямам нужда да чакам докато вие на еволюционното си развитие трябва да чакате и да се убедите сами - да, ама аз не съм съгласен това да е и на мой гръб - затова си мисля, че свободната дискусия е най-доброто решение, стига да няма клевети, обиди, нецензурни изрази, системно лъжене ... Тогава наистина е добре да има цензура, стига прилагащият я да не е мошеник, който на черното казва бяло и обратно и затова също помага свободната дискусия - да може да се обсъждат дори действията на модератори и администратори - нещо, което в други форуми просто го няма! Мисля, че ако нещо ти пречи да си развиваш убежденията, то това са недостатъчно силните аргументи. Виждам, че искаш форумът да заприлича на официалния форум на Атака, който да е манипулиран и да изразява позицията на партията и да няма свободна дискусия, но такъв форум вече има - ако толкова ти харесва, отиди там, но теб са те баннали и ти въпреки това ги оправдаваш - при това положение не мога да ти помогна - тук идеята е да няма баннати хора и цензура на идеите. Мисля, че за обществото като цяло това е по-доброто решение от всичко друго. Обществата, в които има цензура, обикновено живеят много по-зле. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9047 Re: Гост (7164) (click2open) | #22 |
Гост
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
9049 Re: Нашественик (9047) (click2open) | #23 | |
|
![]() Цитат:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
10058 Re: tano079 (9049) (click2open) | #24 |
|
![]() Гледам и не вярвам на учите си голямо шоу се заформя около партия АТАКА какви глупости се пишат за Волен във интернет от самите атакисти , направо се чудя , можели да са такива тъпаци и да се съмняват че Волен е предал националистическите идеи след толкова проблеми около неговото семеиство което стана заложник на неговата политика и понеси толкова много удари , за мен тези наистина са много тъпи . ![]() Ало лидерите на АТАКА не си правете шеги много много че да не ви излязат криви сметките , сигурно седят пред компютрите и се смеят на простотиите на атакистите и привържениците които не са сигурни защо са гласували за АТАКА . Някой хора много бързо се отказват да застанат твърдо зад една партия и във момента гледаме колко са неблагонадежни и се дънят от тъпи коментари , сега във момента Волен поставя атакистите на изпитание да почнат да предават АТАКА и по коментарите се виждат глупаците как се дънят , наистина много глупаци имало дори и сред редиците на ТАКА ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
10062 Re: tano079 (10058) (click2open) | #25 |
|
Факт е, че трябва да има промяна. За мен промяната трябва да бъде в посока приемането на ДОИП. В този смисъл разбиването на Атака в досегашния си вид е необходимо - вижте им само форума как цензурират всичко в него, което е в полза на ДОИП.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|