![]() |
![]() |
8476 | #1 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Форумът на ТЕЛЕманиак.ком беше добър... докато не започнаха да толерират откачалката Златина, фенката на Слави. Вместо да й правите реклама вземете да карате хората във форумите където пише (lifestyle.ibox и telemaniac.com например) да я блокират. Но знам, че тя си плаща да не бъде блокирана. В ТЕЛЕманиак трябва отдавна да я блокират но не го правят, защо? В Клубовете на Дира има цензура спрямо много по-нормални хора и ги блокират, а идиотката Златина продължава да пише? Защо? Защо психично болните се допускат да пишат? Ако някой от администраторите в Клубовете на Дир.бг или ТЕЛЕманиак чете моля блокирайте Златина по IP ADRESS! Да кажем не на послошта в Интернет.
|
|
![]() |
![]() |
8477 Re: Слави (8476) (click2open) | #2 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
За системно лъжене, клевети и обиди мярката е само една - цензура. Златина е била банвана тук, скоро не е идвала обаче. Защо другите форуми не я банват, не мога да отговоря. но предполагам се дължи на изкривената представа, че като имат повече пишещи участници форумът им се развива и евентуално печелят повече стотинки - ето това е българския манталитет - да сринем всичко, но да спечелим няколко стотинки. Разбира се, става точно обратното, защото със спечелените стотинки не можеш да си купиш благата, които искаш, защото всичко наоколо вече е изцапано.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8478 Re: GlobalLeader (8477) (click2open) | #3 |
Гост
|
В ТЕЛЕманиак темите около шоуто на Слави са омацани с постове на Златина, един след друг. А това е откровен флууд.
|
|
![]() |
![]() |
9398 Re: GlobalLeader (8477) (click2open) | #4 | |
Гост
|
Цитат:
|
||
![]() |
![]() |
9400 Re: дръндрън (9398) (click2open) | #5 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
Аз не съм запознат с конкретния форум - темата не е пусната от мен. Включвам в списъка форуми по определени критерии, а не в зависимост от това колко са популярни или не.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|