![]() |
![]() |
497 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
![]()
Цензуриращ форум.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
836 Re: GlobalLeader (497) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Този е изключително тъпанарски форум. Всякяква дискусия с модераторите се цензурира.
Най-големите цензори и тъпанари са Dust и pgm, но има и доста други, така че да не се ограничавам само с тези. |
|
![]() |
![]() |
838 Re: GlobalLeader (497) (click2open) | #3 |
Гост
|
![]()
Dust /модератор в Data.bg/ - истински ученик на Ленин, спомнете си:
"....да се разстреля .... като хидра на международната реакция и всички, които са с него в килията"/истинска заповед на Ленин, изпълнена/.Така и въпросния модератор заключва теми на групи по десет едновременно, дори без да ги чете.Всяко отричане на хомосексуализма приема лично и наказва с бан. Трие мнения ей - така, да речем всяко трето. Затова пък форума е пълен с разнообразни расистки и ксенофобски изцепки, на които се гледа с пренебрежение. Достойни съратници - galacomgr и pgm.Никакви принципи в работата им, никакви критерии. Останалите модератори обаче не злоупотребяват с правата си, само тази троица създава отрицателния имидж на сайта. |
|
![]() |
![]() |
2164 Re: Гост (838) (click2open) | #4 |
Гост
|
Да, dust е голямо зло. Според мен не му стига ума. Заключва най-редовно теми без обяснение и достатъчно основание, също много често темите се изтриват тотално без да отиват в коша, а и всякакви въпроси защо нещо е изтрито или заключено, се цензурират. Намират основание в правилото, че модераторът винаги е прав - т.е. каквото прецени модератора, това е правилното. Хитлеристка Германия благодарение на малоумници като тях е успяла чрез цензурата си.
|
|
![]() |
![]() |
2165 Re: Гост (2164) (click2open) | #5 |
Гост
|
![]()
А вие сте идиоти
|
|
![]() |
![]() |
2311 Re: Гост (2165) (click2open) | #6 |
Регистриран: 18.09.07
Постове: 214
|
Що, да са идиоти, щото не ти харесват какво говорят?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
3132 Re: :P (2311) (click2open) | #7 |
Гост
|
![]()
Цензура
![]() |
|
![]() |
![]() |
3439 Re: GlobalLeader (497) (click2open) | #8 |
Гост
|
Модераторите в data.bg са цигани!
Сега има един нов тъпак - coldarrow, но иначе всички са боклуци, а най-големите боклуци са им админите! Те са страхливи мишки, които се плашат от свободна дискусия и изказване на мнение за самите тях. Затова цензурират всичко. Тяхна практика е да трият, но никъде не се дава възможност за дискутиране на това решение. В редките случаи, в които се получи разговор, се стига до аргумента "модераторът/админът винаги е прав". Това са мангали! Това, форума на abv.bg и дир.бг са най-цензуриращите форуми! Ето, например, аз искам да разбера защо тази тема е цензурирана секунди след пускането й: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1451414 Преди ден пък беше цензурирана тема с линк към подписката срещу Трифонов: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1448586 Също и тази: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1447451 |
|
![]() |
![]() |
3529 Re: Гост (2165) (click2open) | #9 | ||
Гост
|
Цитат:
AXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXXA Da,i az sym na tova mnenie ! ![]() Цитат:
AXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXXA Da,i az sym na tova mnenie ,no ne za6toto sym protiv nqkogo,a za6toto mneniqta sa na takova nivo ![]() |
|||
![]() |
![]() |
3530 Re: unknow user (3529) (click2open) | #10 |
|
Ти си виж твоето мнение на какво ниво е - дублирани постове, латиница, нищо смислено.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11281 Re: GlobalLeader (497) (click2open) | #11 |
Гост
|
![]()
Пускам тема. Модератор moskwa я трие. Основава се на правило, че не са посочени контакти извън форума. Но такива СА посочени (линк с форма за контакти). При изпращане на запитване отговаря, че при него линка не работи. Да, ама той работи. Той пита защо да ме лъжел. Логично, защото ако не ме е излъгал, ще излезе, че той без основание я е изтрил. Дава текст, който му изписва, че страницата не се отваряла. Аз отговарям, че страницата работи и, че данните от брояча за посещенията го потвърждават. Питам и дали да си пусна темата пак. Той повече НЕ ОТГОВАРЯ! Как ли пък ще си признае, че е ВИНОВЕН?
Пускам темата пак. Друг педал maniacar я трие. Дава линк към тема с правила. Питам го кое липсва, защото ако просто му кажа, че я е изтрил без основание, няма да проработи. Няколко часа той не отговаря и аз си пускам темата трети път. Той я трие, пише да не се пуска отново в следващите 168 часа и отговаря "написано е". Аз казвам, че не е написано. Освен това му се оправдавам като и му обяснявам едно по едно, че всичко отговаря на правилата, защото знам, че иначе няма въобще да се занимава да чете, а ще ме банне, защото му противореча. Той пише: "Няма начин за връзка извън форума, има някакъв линк вместо контакти, който е едно нищо." Аз казвам: "Като натиснеш линка се отваря форма за контакти." все едно съм длъжен да му обяснявам, а не е негова работа да провери! Той казва: "Контакти трябва да има в темата. Такива в темата липсват. Линк към сайт не е контакт." Аз казвам: "Всеки, който има този линк, може да се свърже с мен като мейл или като чат. Някои линкове не са контакти, но този Е. Даже е много по-лесно да се свържат с мен чрез този уеб адрес отколкото на имейл адрес, скайп или телефон, защото трябва отварят поща, преди това да я имат регистрирана, да имат и отварят скайп или да имат и се обаждат по телефона." Тъпанарът-педераст мълчи и не отговаря. Какво следва. Ако пусна темата пак, ще ме банне. Защо? Защото "модераторът винаги е прав" според техните правила, дори и да казва на черното бяло. Ако пусна тема с въпрос и обсъждане на това дали линк към сайт с форма за контакти е контакт, пак ще заключат темата и ще ме баннат. Ето това е педерастки сайт. Но не това е лошото, а, че има хиляди малоумници, които го ползват. Докато ги има тях, ще ги има и тия боклуци. Така че ползващите сайта да не се чудят ако отнякъде им дойде нещо, което не очакват - те сами са си виновни. |
|
![]() |
![]() |
11283 Re: user (11281) (click2open) | #12 |
|
Поредният пример за присъщата им наглост. Тия пишлеменца сигурно много се кефят да се държат като полицаи спрямо нормалните потребители. Затова ще забраним този сайт като приемем ДОИП!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|