![]() |
![]() |
8707 Re: Гост (8695) (click2open) | #26 |
Регистриран: 30.12.08
Постове: 530
|
![]()
На горния дето е писал бих го попитал ами ние като сме грозни какво да правим и ние искаме да намажем нещо , по делекатно да се изразя . Ама че съмочуствие и какво високомерие !
![]()
Последно редактирано от tano079 : 12.05.09 в 01:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8708 Re: Гост (8695) (click2open) | #27 | |
|
Цитат:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
8709 Re: tano079 (8708) (click2open) | #28 |
|
![]()
Хубавата новина тази седмица която отмина е че лъжата СДС измислена от комунистите , изгуби доверието и подкрепата на народа и процесите които се случват около СДС са резултат и следствие на лъжите и отвращението което изпитват повечето Българи когато чуят тази мръсна дума СДС . Интересен е парадокса че СДС се ликвидира по време на управлението на комунистите ,
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8710 Re: tano079 (8707) (click2open) | #29 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
А, че то, и той е грозен, ама по форумите пише друго, защото няма как иначе да си вдига самочувствието.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8711 Re: tano079 (8708) (click2open) | #30 |
|
Може човекът просто да е привърженик на ДОИП, макар че ако е така, трябва да го напише.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8712 Re: tano079 (8709) (click2open) | #31 |
|
И аз мисля, че времето на СДС свърши и трябваше да свърши - те доказаха за 20 години, че не свършиха това, за което уж трябваше да съществуват - да премахнат комунистите. Същото важи и за Костов.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8717 Re: GlobalLeader (8712) (click2open) | #32 |
Регистриран: 16.04.09
Постове: 1
|
Как пък нито една дума не беше изписана правилно от всички вас!...Нарочно ли? Може би е тенденциозно: ето колко са неграмотни атакистите!...Ей, момчета, не се излагайте! И "селянчето", а и "пловдивчанчето"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8718 Re: GlobalLeader (8710) (click2open) | #33 | |
|
Цитат:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
8719 Re: Vanyna (8717) (click2open) | #34 | |
|
Цитат:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
8720 Re: tano079 (8719) (click2open) | #35 |
Гост
Постове: n/a
|
муралния опадък
ВАФЛА МУРА! МУРАЛЕН ОПАДЪК! Пише се мОрал, мОрален упадък! Ама в циганските паланки няма училище! |
|
![]() |
![]() |
8721 Re: zxgdfg (8720) (click2open) | #36 |
Гост
|
Въпр.: Къде беше Волен от Ямбоооол до 2004 година?
Отг.: В психиатрията в Ямбол. Волен изобщо не е фешън! |
|
![]() |
![]() |
8722 Re: Plovdiv Rules (8721) (click2open) | #37 |
|
![]()
Единстеното нещо което правят някой хора е да влизат тука и само да критикуват другите без да изразят своята позиция по дадена тема или проблем . Аз никъде не съм писал че съм професор по Българска филология , защото за да знаеш перфектно езика трябва цялото ти образование да се занимава само със това , във България 90 % от хората не знаят писмения език и допускат грешки . Това е така заради претоварената учебна програма на учениците и сложността на Българския език който е 6 -пъти по сложен от Английския , но нашите професори които подготвят учебната програма умишлено я правят претоварена и сложна за да може Българските училища да бълват неграмотни хора и да убиват желанието на децата към изучаване на учебния материал .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8724 Re: tano079 (8722) (click2open) | #38 |
Гост
|
Тано е един простак!
|
|
![]() |
![]() |
8725 Re: Мария (8724) (click2open) | #39 |
Гост
|
Аз Златина Савова казвам ще tano ми крадна едни пари от хола в кухнята.
И Тано е гъз и антифен понеже обижда великите хора като Слави Трифонов. Не обиждайте Слави Мечо. |
|
![]() |
![]() |
8734 Re: zlatina (8725) (click2open) | #40 |
|
Ето виждате ли как ме обиждат тука влизат само анти АТАКИСТИ за да плюят срещу всеки който защитава идеите на п.п.АТАКА . Наистина трябва да има цензура и да се ограничът тези хора , тяхното поведение е безобразно , лишено от всякакъв здрав разум и благоприличие .
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8744 Re: tano079 (8734) (click2open) | #41 |
Гост
|
![]()
Много мръсно тука ве.Последния не е почистил.Волен си е у ред.Ама много гурлеци в тас държава ве.Атака трябва да почне отдалеч, пък след стотина години...(ама нали за България го правим).Неграмотността не е опасна.Полуграмотността е съвременния проблем наш.
|
|
![]() |
![]() |
8755 Re: tano079 (8734) (click2open) | #42 |
|
Това са не много нормални хора по моя преценка, които провокират всеки и се заяждат с всеки без причина. Това са безотговорни хора, които се забавляват по този начин без да преследват конкретна цел. Най-добре е да не им се обръща внимание. а иначе за цензурата - има си тема за обсъждане на правилата - правете конкретни предложения там. Нека и от официалния форум на Атака дойдат и си кажат мнението по отношение на правилата в този форум.
В случая конкретно, по моя преценка, сме свидетели на имитация на пост на Златина, която иначе пише по точно такъв начин - само не разбирам защо авторът го прави - може би, за да ни покаже колко е ненормална и да ни накара да застанем срещу нея, което обаче ние си го знаем и правим и без това. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8756 Re: Vanyna (8717) (click2open) | #43 |
|
А циганите пък въобще не пишат май, защото и толкова не могат, мисля аз.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8869 Re: GlobalLeader (8756) (click2open) | #44 |
Регистриран: 02.06.09
Постове: 22
|
![]()
Ето ви една снимка:
http://eltimir.ucoz.ru/photo/3-0-318-3 На нея се виждат освен Волен Сидеров, също Николай Колев - Босия, Димитър Томов, Коци Иванов, Григор Симов, Костадин Георгиев... Снимката е от личния архив на Григор Симов. Доколкото знам, преди мен никой не я е пускал в Интернет. Така, къде беше Волен Сидеров тогава? Беше сред хората на Илия Минев. Обаче подкрепи не него, а Румен Воденичаров. Само ще припомня, че по това време Воденичаров беше върл защитник на ДПС и се снимаше по минаретата на джамии заедно със своя секретар Георгий Сергеевич Лунд. Имам и такава снимка, ако трябва ще я покажа. Та с две думи. През 1990 година Волен Сидеров беше заклет АНТИнационалист. Впрочем научих, че съпругата му Капка е еврейка по произход. Тази тема също е много любопитна, но сега въпросът беше какво е правило момчето до 2005 година, когато в апартамента на Веселин Данов телефонът му звъни, той излиза на терасата, нещо говори, връща се и казва: "Намериха се пари. Отивам сам на избори." Затова предлагам темата леко да се преименува. Какво правеше Волен Сидеров, преди да се намерят пари? Само предлагам, пък вие решавайте. Аз съм още съвсем нов тук. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8872 Re: Елтимир (8869) (click2open) | #45 |
|
![]()
Тук:
http://www.voininatangra.org/modules...=0&#entry35229 А също тук: http://tom.icnhost.net/~ideyazab/ind...1095&Itemid=51 Ще намерите разширен вариант, илюстриран със снимки, посветен на измамниците в политиката. Там става дума на няколко места и за Волен Сидеров. С конкретни факти. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
8898 Re: Елтимир (8872) (click2open) | #46 |
|
![]()
Аз не знам със къква цел се пишат глупости срещу Волен Сидеров , но вече толкова много свинщина се написа срещу него че и каквото вече и да се напише срещу него човек трудно може да повярва . Заради водената политика от негова страна това е един от най мразените политици може би защото комунистите не могат да го държат под свой контрол и със неговото говорене срещу крадливата комунистическа сган , той застрашава бизнеса на много мафиоти които по престъпен начин приватизираха държавни предприятия за милиарди .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8899 Re: tano079 (8898) (click2open) | #47 |
|
![]()
Да, само и единствено думи от страна на Волен. Делата ги няма. Помагал съм на Волен, без да търся нищо за себе си. Само че той не иска това, което твърди, че иска. Ако имах една десета от неговата власт, ДПС досега да го няма. Ако пък Волен беше взел до себе си реални, доказали себе си националисти, вместо разни политически недоразумения, досега щеше да е № 1. Само че той се интересува единствено от парите и материалната изгода. Това е истината, колкото и неприятна да е. Проявих достатъчно търпение, стига толкова.
![]() |
![]() |
8900 Re: Елтимир (8899) (click2open) | #48 |
|
![]()
Нещо от тази сутрин:
http://vazrajdane.ucoz.ru/photo/11-0-887-3 Такива неща биват търпяни във форума на "Атака". В същият този форум обаче никой не търпи старите български националисти. В централното и местни ръководства е същото. Просто форумът е огледално отражение на състоянието на партия "Атака". Как да вярвам на Волен?
![]() |
![]() |
8901 Re: Елтимир (8900) (click2open) | #49 |
|
![]()
Отново и пак отново припомням нещо. През 1990 година СДС тръгна към властта с обещания за демокрация. Днес целият народ мрази, ненавижда самата дума "демокрация". Волен Сидеров тръгна с думата "национализъм"... Нужно ли е да ви казвам какво следва нататък? Доколкото ми позволяват силите, аз ще се посторая този път измамата да не мине. Понятието Национализъм трябва да остане чисто!
![]() |
![]() |
8921 Re: tano079 (8679) (click2open) | #50 | |
Гост
|
Цитат:
ТАНО СЕЛСКИЯ ГЛУПАК Е ПРИСТРАСТЕН КЪМ ИНТЕРНЕТ. ВЪВ ВРЪЗКА С ТОВА ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ ТАКИВА ХОРА СА ЖАЛКИ. АЗ НАПРИМЕР ИЗПОЛЗВАМ ИНТЕРНЕТ САМО 2-3 ПЪТИ В МЕСЕЦА. А НЯКОИ ЖАЛКИ ХОРА КАТО ТАНО ЖИВЕЯТ В ИНТЕРНЕТ. |
||
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|