![]() |
|
ОИП В качеството на неоснована организация oip.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
5006 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
![]()
Има ли желаещи за нова партия (с примерно име ОИП) на основата на ДОИП - неграмотните и пенсионерите да не гласуват, както и за забраната на ДПС? Оказва се, че подобни мерки дават невероятни резултати.
Вижда се, че тройната коалиция няма сама да си ходи, а с чакане от небето нищо няма да падне, така че е време да се направи нещо. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
5024 Re: GlobalLeader (5006) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Пич, не може да има партия, чийто посляния да бъдат само негативни, т. е. отричане на нещо или партия основана само на забрани и ограничения. Това може да бъде само част от програмата, но в основата на идеологията на подобно сдружение трябва да стоят концепции за управлението на държавата - трябва да се отговори на въпроса защо ние може да управляваме по-добре от останалите и как ще го постигнем.
|
|
![]() |
![]() |
5025 Re: hg (5024) (click2open) | #3 |
|
Все пак ние още не сме партия. Не виждам нищо негативно в ограничаването на избирателните права - това е положително нещо, не случайно беше внесен и законопроект за това. Само по себе си въвеждането на ДОИП и провеждането на предсрочни избори е достатъчно основание партия с такива идеи да бъде избрана, защото след нея в парламента ще влязат точните хора, които да управляват. Ако станем партия, тогава ще има и конкретни послания за това как ще се управлява. Мисля, че е излишно да повтаряме едно и също, че сме против корупцията и т.н. - това всеки може да го повтаря, по-важното е кой какво ще свърши. Но мерси за мнението - всяко такова е ценно.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5026 Re: GlobalLeader (5025) (click2open) | #4 |
Гост
Постове: n/a
|
Ok, това ли е основното послание към хората - Допълнително ограничаване на избирателни права? Гласувайте за нас, защото ние ще въведем допънителни избирателни цензове и др. ограничения. Някак само с това трудно ще се пробие. Това по-скоро звучи като проект за промяна на избирателния закон, отколкото като политическа доктрина, поне според мен.
|
|
![]() |
![]() |
5027 Re: hg (5026) (click2open) | #5 |
|
Не, има и други точки - забрана на ДПС, справяне с безконтролното циганско размножаване и др. Виж най-горната тема. Това засега са идеи, но все още не знам каква подкрепа ще намерят. Но като знам Атака с какви идеи каква голяма подкрепа намери, би трябвало и тук да има такава. Вероятно ще има и други видеообръщения, макар че някои форуми вече цензурираха темата с това. Първото беше за ДОИП.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5808 Re: GlobalLeader (5027) (click2open) | #6 |
Регистриран: 12.08.08
Постове: 1
|
Аз съм за.
Подкрепям всички точки, описани в "горната" тема. Трябва повече да се шуми около такива идеи. От време на време ще проверявам този форум, дано има някакво развитие. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
5809 Re: mysteriousbg (5808) (click2open) | #7 |
|
Аз от години "шумя", но сам - как пък в цялата страна не се намери втори човек, който да подкрепи явно тези идеи? Май ти си втория.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|