![]() |
![]() |
11495 | #1 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Хора, пазете се от Милчев син- те не се нуждаят от вашите пари! Дано повече хора прочетат това и те , тъй като сега имат много работа и не могат да обслужват клиентите си накрая да си поотпочинат. Та случая е следния: имам проблем с един климатик, монтиран и поддържан гаранционно от въпросната фирма, а сега когато вече не е в гаранция ми се казва че имат много работа, много монтажи и гаранционни обслужвания. Купил съм три климатика от тях, но когато дойде момент да ги сменявам ще избера друга фирма. Сега си спомням че и преди когато съм ги викал за нещо случая е бил подобен- налагало се е да звъня по няколко пъти, да ме размотават със съвети по телефона и изобщо никакво уважение към клиента.
Така че хора: ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МИЛЧЕВ СИН!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
11891 Re: НИКИ (11495) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Безкрайно разочарована съм от обслужването им - пазете се от тях. Викнах ги за профилактика на климатик, дойде един мургавел, който като отвори капака на климатика ме попита 'Какво е това вътре за някаква част", все едно аз трябва да разбирам от климатици, а не той. Имам чувството, че за първи път виждаше климатик в живота си. Държеше се арогантно и нагло, а след няколко дни климатика започна да не работи на охлаждане. След като викнахме други техници, се оказа, че въпросния младеж е отвъртял някакъв болт или нещо подобно, за да изтича фреона. Незнам дали нарочно или незнаеше какво върши, но крайният резултат е един и същ. Искам да предпазя и други хора от странното им обслужване.
|
|
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|