![]() |
|
Дискусия за забраната на ДПС bezdps.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
2341 | #1 |
Регистриран: 10.08.07
Постове: 3
|
![]()
" ... КОРУПЦИЯТА СРЕД ДЕПУТАТИТЕ
« -: 18 септември 2007, 15:03:25 » Цитат -------------------------------------------------------------------------------- Аз съм от Момчилград. На 06.08.2007 г. имаше операция на ГДБОП, в която бяха заловени доста лица, на което станах неволен свидетел. След това разбрах по неофициални данни, че е имало кражба на голямо количество нафта(600-800 тона) от БДЖ. Очаквах вечерта да го чуя по новините. На другия ден нямаше нищо и по вестниците, така и до днес няма никаква информация. Слуховете, които се носят из целия град са, че в цялата история стои депутат от ДПС(няма да му споменавам името, вие ще разберете за кой става въпрос). Именно за това случаят е потулен. Само едно негово обаждане до високо поставено лице на МВР, случая се потулва, все едно не е имало никакво престъпление. Също така има данни, че е замесен и началника на РПУ-то, а също и негови роднини. Ето вижте как държавата се ръководи от тази престъпна, мафиотска партия ДПС. Дори и ГДБОП са безсилни. Не че обвинявам полицията, но тя не е ефективна. Кажете българи, до кога ще продължава това? До кога ще бъдеме мачкани? До кога ще ни е страх? Аз съм от Момчилград и не мога да си кажа името, поради това, че изпитвам страх от турската мафия в този град. Страхувам се за семейството си. Ще излезе ли някога случилото се на бял свят? ..." -------------------------------------------------------------------------------- ЕТО НЯКОЛКО АКТИВИСТИ НА ДПС, СВЪРЗАНИ С МОМЧИЛГРАД : Рамадан Аталай - транспортна фирма Ремзи Осман Рамадан Каракаш Айнур Ибрямова Сабахтин Софта Исмет Саралийски Мурад Селим Узун НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ Е !! (или всичките ??) "...Емел Етем „работи” в тясно сътрудничество с транспортната фирма „Етап груп”... http://24chasa.blogspot.com/2007/08/blog-post_8007.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
2355 Re: pravdiv (2341) (click2open) | #2 | |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
Цитат:
|
||
![]() |