![]() |
|
Д/ОИП Допълнително ограничаване на избирателни права doip.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
9015 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 619
|
![]()
По изборите писах във форума на продажниците bTV - както може да се досетите, изтриха всичко за ДОИП и за това как БСП и ДПС да не влязат в следващия парламент!
Кой даде лиценза на тази телевизия - Костов! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9024 Re: GlobalLeader (9015) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Къде отиваш на коня между краката Глобамине ти не знаеш ли че БТВ е про Американска , про Турска телевизия , тя е като Троянския кон във медйиното пространство на България .
|
|
![]() |
![]() |
9028 Re: Гост (9024) (click2open) | #3 |
|
Всичко това аз го знам, но въпреки това бях длъжен да опитам. И така като видя резултата, да мога за пореден път да кажа как за пореден път са цензурирали.
За разлика от това обаче Трифонов няма кой да го цензурира години наред! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9029 Re: GlobalLeader (9028) (click2open) | #4 |
Гост
|
Ще влезеш във час ама късно , ти не знаеш ли че май Трифонов ще е новия червен бошон на комунистите след Бойко Борисов , него искуствено го държат във БТВ за да се натрапва на зрителите и един ден комунистите ще го извадят като коз срещу АТАКА на следващите избори . Прекалено много Трифонов се меси във политиката , дава акъл , социолози проверяват неговото влияние сред хората всичко се изследва около него , както се казва цветето се отглежда на саксия успешно . Ботев е писал , питам те бедни ми народе кой те във тази робска люлка люлее , а аз отговарям , комунистите и простия материал който се овиличава всяка година във проценти , защото умните и кадърните бягат във чужбина .Жестока оценка .
|
|
![]() |
![]() |
9030 Re: Гост (9029) (click2open) | #5 |
|
Докато не приемате ДОИП, вървите по програмата на комунистите.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
9031 Re: GlobalLeader (9030) (click2open) | #6 |
Гост
|
Със някой точки може да го приема но повечето неща са тъпи ако е във този вид който го представяш , ти си голям янат и не се отказваш . България ще се промени когато националистите поемат управлението на страната и тогава ще започне една нова епоха за България която ще измести комунизма и неговите идеали във който се подлъгват хората .
|
|
![]() |
![]() |
9032 Re: Гост (9031) (click2open) | #7 |
|
ДОИП е само една точка - две ограничения - по максимална възраст и по минимално образование. Останалите точки не са ДОИП по същество.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
9033 Re: GlobalLeader (9032) (click2open) | #8 | |
Гост
|
Цитат:
Ти що ме правиш на лид , ти нещо ме качваш на черешата , незнам как го правиш ама имам усещането че ме правиш на луд тъпанар тука . Аз преди четох съвсем различно нещо а сега то е различно , четох и за ОИП и то е променено до някъде . Аз оставам изненадън как така променяш точките , аз съм сигурен че други неща имаше писано . Хей не е чесно от твоя страна така да ме подвеждаш като си подменяш точките . Ега-ти човека играеш нечесно , аз знам че си мошенник и хич не ти вярвам на тебе апък и си ГЕРБА - жия партията на дудуците , измислена и ръководена от комунисти . |
||
![]() |
![]() |
9034 Re: Гост (9033) (click2open) | #9 |
|
Явно не си чел. Ето ги точките:
http://edno.info/f/showthread.php?t=21 Но само първа е ДОИП. И нищо не е променено. Точката си е същата. Пенсионерите няма да бъдат ощетени ако не гласуват, защото ако БСП и ДПС не влязат в следващия парламент, пенсиите им ще бъдат увеличени. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|