![]() |
![]() |
200 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
![]()
Чалгаджийска телевизия ли е bTV и защо? Само чалгаджии ли работят там? Моето обяснение е, че някой от първите, попаднали там на работа, е бил чалгаджия и после по чалгаджийско-приятелска линия е въвел в телевизията още чалгаджии и чалгаджийки. Така заедно с най-известния чалгаджия Трифонов, са спретнали една чалгаджийска телевизия.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
205 Re: GlobalLeader (200) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Ехее.какъв пък ви е проблема с чалгата?Всеки човек си слуша каквато музика си иска.Това ,че един човек е тъп не означава задължително ,че слуша чалга или обратното.
|
|
![]() |
![]() |
212 Re: Гост (205) (click2open) | #3 |
|
Този въпрос май ще изисква пускането на отделна тема ЗА или ПРОТИВ чалгата, защото това си е отделна дискусия. В този пост аз съм счел, че въпросът е решен не в полза на чалгата. Чалгата така или иначе се смята от културните хора за простотия. Трудно е обаче да обясниш на човек, заразен от това, че това наистина е така.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
385 Re: GlobalLeader (212) (click2open) | #4 |
Гост
Постове: n/a
|
Трудно е да обясниш на някой че това е така щом като не е така.
|
|
![]() |
![]() |
396 Re: --gf-- (385) (click2open) | #5 |
|
Отделната тема е пусната в общия форум и явно няма лесно да се достигне до общо виждане.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5042 Re: GlobalLeader (396) (click2open) | #6 |
Регистриран: 28.03.08
Постове: 43
|
В интерес на истината думата "чалга" е приложима вече във всяка една сфера на обществено-културния живот в България. Всъщност, не знам дали аз съм авторката на понятието "форумна чалга", обаче преди време така ми писна от психо-диспансера, който се беше заформил в един форум, яко ми преля - и реших, че това е форумна чалга. Исках да им илюстрирам с нещо музикално на какво са заприличали - но като не знам името на нито една чалга певица? влязох във v бокса и изписах "чалга" - супер! излезе ми супер яко клипче с гавра върху чалгата - Извънземни играят кючек на Радка пиратка! Щях да се попикая от смях - пуснах им това клипченце с текстче - "ей на това сте направили форума!"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5043 Re: Unicorn (5042) (click2open) | #7 |
|
По въпроса дали бТВ е чалгаджийска телевизия - категорично да! Захаросан маркетингов продукт по американски лиценз, пренесен на балканска почва!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5047 Re: Unicorn (5042) (click2open) | #8 |
|
Така е, това понятие може да се използва навсякъде, но не всеки го разбира. Има си чалгаджии, които не могат да го разберат.
А относно БТВ - тя и в буквален смисъл е чалгаджийска като се има предвид колко от работещите там са си чалгаджии. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
5049 Re: GlobalLeader (5047) (click2open) | #9 |
|
бТВ е комерсиална телевизия, която действа на принципа на продажбата - тя продава един продукт за масите! цели се точно в тази публика и точно в тази пазарна ниша - търсенето определя предлагането! приходите на телевизията зависят от рекламата - в случая целевата аудитория са бираджиите, домакините, плиткоумните тийнейджъри.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
8626 Re: GlobalLeader (200) (click2open) | #10 | |
Регистриран: 05.05.09
Постове: 3
|
Цитат:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
8668 Re: love_bobi_dali (8626) (click2open) | #11 |
|
Не. Обаче точно така се получава - защо не са ме поканили мен в телевизията? Защото нямам приятели чалгаджии най-вероятно.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|