![]() |
![]() |
5530 | #1 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Защо не организираме Chalga Demolition Night? На някой стадион в столицата ще изгорим малга албуми и плакати. И това "всеки има право да си слуша каквото си иска" не е причина да не се организира такова събитие, защото чалгата сега е във вид на задължение. Ако не я слушаш те обявяват за идиот и комплексар.
|
|
![]() |
![]() |
5531 Re: Гост (5530) (click2open) | #2 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
Защото някой трябва да го организира и медиите да го отразят, за да стане мащабна проява. Коя ли медия би се ангажирала с организацията? Вярвам, че може да стане, просто трябва да се намерят точните хора да го организират. УУУ! щеше да пуска подписка, ама май не му е стигнало времето за това.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5864 Re: GlobalLeader (5531) (click2open) | #3 |
Гост
Постове: n/a
|
В Интернет усилено се говори за Chalga Demolition Night - събитие, което ще събере всички антифенове на чалгата на стадион в София за да присъстват на масовото изгаряне на тонове чалга албуми и плакати. Все още не е ясно на кой точно стадион ще се състои събитието. Очаква се, ако това събитие се състои да предизвика голям отзвук в медиите.
Какво стана с подписката? Все някой може да застане зад нас. Най-малкото такова скандално събитие ще генерира моног пари при рекламата... |
|
![]() |
![]() |
5865 Re: Гост (5864) (click2open) | #4 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
Наистина това трябва да се направи, бях пуснал на една партия тази идея, но те се заобясняваха, че нямало да стане така. Впрочем те вече и в парламента едвам влизат - явно не са им добри оценките.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
6167 Re: GlobalLeader (5865) (click2open) | #5 |
Регистриран: 04.06.08
Постове: 31
|
Хаха. Аз съм идиот и комплексар. Не знаех. Ще го запомня.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|