![]() |
![]() |
1945 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
![]()
Аз мисля, че е време античалга хората да се обединят, за да се сложи край на това долнопробно явление, наречено чалга. И така, както то никога не е съществувало преди 1990, тотално да престане да съществува. Моето лично мнение е, че същото трябва да важи и за народната музика, тъй като чалгата се базира на нея и дразнещият елемент е същия и при двете. Според мен фолклорът и чалгата трябва да бъдат изцяло забранени или поне да са силно непрепоръчителни и особено трябва да се ограничи и минимизира преподаването им по читалища и училища - с две думи, да не се популяризират.
За мен и двете са носители на културата на цървула и те нямат място в съвременното общество. Следователно в този клуб трябва да се събират най-различни хора, които слушат най-различна музика - поп, диско, рок, метъл и др., но които не слушат чалга и народна музика и това ще ги обединява. Хайде да видим и какво конкретно може да се направи за премахването на чалгата. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
2152 Re: GlobalLeader (1945) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Моето мнение е ,че си скапан тъпанар!Щял да забранява народната музика(за чалгата съм съгласен да бъде забранена)?!Че ти не си у ред тогава,бе идиот!Слушай си метъла и другите скандинавски бози и не се меси там, дето главата ти не разбира!
|
|
![]() |
![]() |
2161 Re: Валентин (2152) (click2open) | #3 |
|
Моето мнение е, че скапан тъпанар е баща ти, а ти си идиот.
А по принцип подобен речник не е за този форум и особено обидите към участници. Кой не е наред - според мен не са наред тези, които слушат хорА и гайди. Метъл също не слушам, най-много хард рок. И щом си съгласен за забраната на чалгата, значи какъв е проблема да се забрани и народната музика. Поне трябва да стане силно непрепоръчителна - и тя в момента е, а също е и забранена за излъчване от десетки радиостанции, които държат на качествената си аудитория. Също да се ограничи и минимизира преподаването й и популяризирането й. А ако има забрана, тя поне да важи за обществени места. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
2162 Re: GlobalLeader (2161) (click2open) | #4 |
Гост
Постове: n/a
|
Защото чалгата и народната музика са крайно различни неща ,но са много сложни за твойта глава!ЮТака че , прави каквото искаш!
|
|
![]() |
![]() |
2163 Re: Гост (2162) (click2open) | #5 |
|
Значи хорА слушат само хора със сложни глави?
Може да погледнеш ТАЗИ ТЕМА, за да разбереш поради какво ние сме против чалгата - то е заради фолка в нея, което означава, че не са крайно различни неща. Каква е тази идиотщина - преди да се появи чалгата никой не слушаше хорА? По-голяма простотия от популяризирането им няма в последните години. На дискотека се отиваше и се слушаше модерна музика. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|