![]() |
![]() |
8828 | #1 |
Регистриран: 24.03.09
Постове: 6
|
![]()
Напоследък все по-често почна да ми се случва една и съща случка. След като се запозная с някой/някоя, естествено се стига до темата кой каква музика слуша. Разговорите с уж различни хора протичат по много подобен начин:
Той/Тя: Каква музика слушаш? Аз: Почти всичко освен чалга? Т: Как така не слушаш чалга?! Аз: Ми ей така, не мога да трая никаква чалга и всичките "певци/певици" ме дразнят! Т: Ама дори Азис/Анелия/Преслава?! А: НЕ! Никой не мога да трая, по никакъв повод! Т: ТИ СИ ЛУД!!! Та мисълта ми е, на къде е тръгнал тоя ш***н свят, щом хората, които не траят чалга били луди?! Само на мен ли ми се е случвало, или има и други?
![]() |
![]() |
8829 Re: Yanis87 (8828) (click2open) | #2 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
На лошо е тръгнал света, че е и стигнал, но не трябва да се отчайваме, ние можем да подобрим положението, и на мен ми се е случвало да ме смятат за ненормален, че не слушам чалга и народна музика. Но мнозинството в света е на наша страна. На тази планета чалга слуша някаква нищожна част от населението, само в една страна и още няколко ориенталски, цигански и балкански - това е всичко. Целият цивилизован свят слуша поп.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
11538 Re: GlobalLeader (8829) (click2open) | #3 |
Гост
Постове: n/a
|
Не си луд.само че простата и неука маса те вижда като такъв
|
|
![]() |
![]() |
11639 Re: ДОЛУ.СГАНТА (11538) (click2open) | #4 |
Регистриран: 06.06.11
Постове: 2
|
Не си единствен и на мен ми се чудят как така родителите ми са върли чалгари а пък аз съм върла метълка
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
11643 Re: Aroin (11639) (click2open) | #5 |
Гост
Постове: n/a
|
21 човека сме в класа, а само две момичета (метълки) не ме мислят за луд (това нормално ли е)
|
|
![]() |
![]() |
11646 Re: киллчлг (11643) (click2open) | #6 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 1 729
|
Не е нормално, но такава е нацията - ненормална!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|