![]() |
![]() |
378 | #1 |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
![]()
Форумът на симпатизантите на ДСБ и преди е прилагал цензура - трити са стойностни теми, а скоро стана известно, че не са потвърдили регистрацията на потребител dolubkp.com, хем уж са антикомунисти. Всъщност те не са никакви демократи, а са секта, която слуша само себе си. Дали причината е в Костов или в костовистите? Аз знам поне четирима костовисти, които са провалили Костов досега, сещам се и за още няколко - все членове и симпатизанти на ДСБ. Е, кой е виновен тогава за провала на Костов? Ако не е той самият, а са костовистите, да му направим форум тук, та да се отстранят вредните елементи.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
901 Re: GlobalLeader (378) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Костов се взема за свещена крава, и то на сериозно! Симпатизантите му пък искрено вярват в това! Е да, ама кравата по едно време спря да дава мляко! А с една крава, която не дава мляко какво става? Колят я за наденици! Така че никакъв форум не ще му помогне - той вече е заклана крава!
|
|
![]() |
![]() |
902 Re: Гост (901) (click2open) | #3 |
|
Оказа се, че форумът не е на ДСБ, а на някакви хора, наричащи се симпатизанти, които обаче симпатизират най-вече на себе си, даже не толкова и на Костов. Така че Костов си няма собствен форум. А въпросните "симпатизанти" са безнадежден случай.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
5862 Re: GlobalLeader (902) (click2open) | #4 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Форум на ДСБ е members.democrati.org
За съжъление узурпаторите провалили мембърс, които в момента поддържат democrati.org, продължават да саботират официалният форум. Демократъ, Мима, Уди кълвача, Ivan, Кремона, Тома Биков и други, са всичко друго, но не и демократично мислещи хора. Някои от тях са оплетени даже във финансови зависимости помежду си, затова човек може да определи тамошната атмосфера като змийско котило. |
|
![]() |
![]() |
5867 Re: Гост (5862) (click2open) | #5 |
|
Да, и това стана ясно. Но пита се как на един домейн има форум на ДСБ и такъв не на ДСБ? И на кого е този домейн?
Аз обаче с ДСБ няма какво повече да се занимавам, след като не виждам признаци за приемане на ДОИП от тях. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
5964 Re: GlobalLeader (378) (click2open) | #6 |
|
След пускането на тази тема в democrati.org:
http://edno.info/f/showthread.php?t=932 под заглавие "Нови национални катастрофи очакват страната" днес ми излиза следното съобщение, а темата е цензурирана: Вие сте изгонен от този форум до Съб Окт 04, 2008 8:37 am. Моля свържете се с администратора за повече информация. Бан по потребителско име. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|