![]() |
|
Д/ОИП Допълнително ограничаване на избирателни права doip.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
8482 | #1 |
Гост
Постове: n/a
|
![]()
Истината е, че за съжаление турците не са изклали най-долната сган от нас българите а са ги направили помаци!
Помеците са изроди! В БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ТУРЦИТЕ НЕ ЗАРАДИ ТЯХ САМИТЕ, А ЗАРАДИ ПОМАЦИТЕ КАТО ТЕБ, КОИТО СА НИЩОЖЕСТВА ЗАЩОТО ТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ СВИНЕ, ДОКАТО ТУРЦИТЕ СА РАБОТНИ ХОРА! ТУРЦИТЕ СА ДОБРИ, ПОМАЦИТЕ СА ПОМИЯРИ И МИРИШАТ НА ВКИСНАЛО! |
|
![]() |
![]() |
8908 Re: Жан (8482) (click2open) | #2 |
Гост
|
А ти си ненормален християнизиран боклук. Такива миризливи боклуци като теб са причината част от Българският народ да преминава под натиск на политиката на ДПС под турско влияние, на базата на религията. Всеки сам избира в какво да вярва и това не е определящо за кръвта, която тече във вените му. Волжките Българи като са мюсюлмани, значи са по големи врагове според такива като теб от сръбските православни боклуци, които знаем какво направиха в Западните покрайнини и Македония?
|
|
![]() |
![]() |
8912 Re: odalrune (8908) (click2open) | #3 |
Гост
|
Аз направо като ви чета нещата не мога да ве разбера за какво става дума , тука всеки е срещу всеки и не може да разбере човек , кой каква идея защитава , направо съм във патова ситоация .
|
|
![]() |
![]() |
10436 Re: Объркан (8912) (click2open) | #4 |
Регистриран: 16.12.09
Постове: 1
|
И аз съм в същата позиция, като теб! Моята религия е - Българин и ми стига, Помаците да се наричат- Българи, както много от тях го правят, то тогава те са мои братя!
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|