![]() |
|
Бойко Борисов и ГЕРБ gerb.edno.info |
![]() |
|
Инструменти по темата | Режим на показване |
![]() |
9303 | #1 | |
Регистриран: 28.02.07
Постове: 2 620
|
![]()
Борисов ще сгреши ако даде кокала на Костов. Знам, че някои използват аргумента, че така в случай на провал отговорността няма да се носи само от Борисов, но реално каква ще бъде разликата - дори и при провал, Костов на следващите избори ще изкара повече гласове от на тези заради рекламата, която ще получи чрез медиите за 4-те години, в които ще се появява по тях. Това нещо е напълно погрешно и вредно за страната, Костов е ненужен на страната и тя може и без него, а той в последните 8 години ясно показа, че и е и от вреда! А както се разбира около свалянето на ФД, се оказва, че и от самото начало и е бил от вреда. Костов трябва да бъде изхвърлен от политиката!
Също тази вечер до мен достигна следното съобщение: Цитат:
Това е нейната снимка: ![]() Същото може да се каже и за всеки "кадър" от форума от Черния списък на форумите, в който се подвизава - особено споменатия "кадър", който е най-големият лъжец и клеветник не само в онзи форум, а може би и в Интернет, който също трябва да лежи в затвора доживотно. Лесно ли е да се излъже ББ - ако подценява тези, с които си има работа - да. Ето неговата снимка според нашето разузнаване: ![]() Този мошеник ако има възможност да краде, нищо няма да го спре! Познавам го, вярвайте ми! Говори се и за други потенциални кадри от онзи форум. Всичките там са еднакви! Казвам твърдо НЕ за тях! Сега това е най-важното - Костов ДА НЕ влиза в управлението и никой от тези "кадри" от онази компанийка да не влиза! Тъй като разбирам нуждата от кадри, се самопредлагам да участвам с мнение, като съветник относно избора на правилни решения, а дори и лично да участвам ако позицията съответства на квалификацията ми и на желанията ми. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
9308 Re: GlobalLeader (9303) (click2open) | #2 |
Гост
Постове: n/a
|
Откъде имаш тези данни и снимка бе?
За този дебел ефенди чарли си написал истини. Аз ще те подкрепя с негови писания в онзи форум, защото той е не само крадец, мошеник, далавераджия и авантаджия, но и сто процентов лъжец и мегаломан. Ето самохвалните му лакърдии там: "Знаеш ли какво ще стане след най-важните избори през 2009 г.? Ей отсега ловя бас, че моя безмилостност ще е или началник отдел "Развитие на селските райони" или направо зам-директор на ДФ "Земеделие". Знаеш ли защо? Щото докато ти редиш клетви за вярност към бат` Бойко аз си пия питието с него." |
|
![]() |
![]() |
9315 Re: Гост (9308) (click2open) | #3 | |
|
Имаме си разузнаване.
А ето и още мнения за него: Цитат:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
9330 Re: GlobalLeader (9315) (click2open) | #4 |
Регистриран: 30.12.08
Постове: 530
|
Пускам един много хубав предизборен клип на партия ГЕРБ . Аз не съм гласувал за ГЕРБ защото тази партия няма политическа идеология и следя Борисов от времето на Симеон 2 , както казва Лютви Местан ГЕРБ е временно явление и той ще последва пътя на Симеон 2 ! А , обещанията че ще се пребори със 60-те, - бандитски групировки останаха само на обещания , точно тогава по негово време имаше най много убиства на мафиот-ски босове .
Да не забравим анти комунистическите настроения на Борисов , охранител на Тотор Живков , 1991 г. напуска пожарната като отказва да се де политизира , добрите отношения със Първанов който му даде правото да посрещне Жорж Буш на летището във София , да си спомним със не решения проблем със боклука на София . Да кажа че Борисов подържа добри отношения със червени олигарси който по времето на Тодор Живков са заемали високи държавнически постове , Борисов често е посещавал хотелите на Слънчев Бряг които са собственост на хора свързани със старата номенклатура . ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9585 Re: tano079 (9330) (click2open) | #5 |
|
Партия ГЕРБ започна да изпълнява своята икономическа пограма като обеща че ще намали ДДС , само че след 3 г .
![]() Благодарим ти Бойко за ДДС-то дано тези дето гласуват за тебе го разберат , много добри подаръци им правиш . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9608 Re: tano079 (9585) (click2open) | #6 |
|
Браво на социалното министерство за това че новия министър се крие като мишка от журналистите и отказва да отговори на някой въпроси които могат да му бъдат зададени като увеличение на пенсиите , помощите за маичинството , помощите за социално слабите при условията на задълбочаваща икономическа криза и др.
Ние всички какво можем да очакваме след такъв гаф , ами този инцидент само по се беси говори че това е най неприятната тема за Борисов грижата за лошия човешки материал . ![]() ![]() http://vbox7.com/play:638cc140 или FULL WINDOW оБойко Борисов е голям длъжник на българските пенсионери за думите които изречи във Чикаго и няма право да се ослушва и да се прави на луд или за човек който не е разбрал за какво е станал министър председател . Аз вярвам че новия министър след една седмица ще даде интервю за социалната политика която ще провежда , но това което във момента прави много ясно говори че ще продължи политиката на Емилия Масларова . Новия министър е дал само интервю за BTV че е спрял почивките на пенсионерите които ще почиват по черноморието - това за мен е много добър ход но отново се играе една игра някой да вземи готовите пари , министъра е казал че щял със тези пари да направи социални кухни за бедните пенсионери през зимата . Ето тук се играе играта пак парите някой фирми приближени на ГЕРБ да могат да ги усвоят и по този начин Борисов да си направи пи-ар акция да покаже на българите колко е милостив като раздава ядене на пенсионерите . Какво падение за българските пенсионери да полочават милостиня във края на своя жизнен път , след като със труда си са изградили съвременна България че за двадесет години все още не е до-из крадена , все още има много за крадене във тази държава , да не забравим учелищата , болниците и много други обекти за които сега не мога да се сетя . Последно редактирано от tano079 : 05.08.09 в 00:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9609 Re: tano079 (9608) (click2open) | #7 |
|
Напротив - той е много прав - точно в пенсионерите е причината за сегашното положение на държавата. Това, разбира се, не значи, че трябва да останат с ниски пенсии, но трябва да останат без право на глас.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
9610 Re: GlobalLeader (9609) (click2open) | #8 | |
|
Цитат:
Трябва да се въведат купеща условия за право на гласуване защотото има голяма опасност турците отново да изиграят нашето законодателство и отново да имат право да гласуват , много внимателно трябва да се направи новия избирателен закон за да не останат отворени вратички от които турците да успеят да се възползват от новия закон , отново да се намесват във вътрешните работи на България . Сега във момента турците си сменят отново Българските паспорти и ако ние забраним само двойното гражданство , Турската държава може да им отнеми турските паспорти на нашите изселници по закон автоматично те ще стават пълноправни граждани на България имайки Български паспорт и Турската държава по списък ще ги държи във своята държава , като при нови избори да ги подкара отново като стадо да гласуват във България и ние отново ще бъдем изиграни от Турция . За това аз държа да има купища от ограничителни правила за да си осигурим честното провеждане на изборите и да се застрахова ме от това Турция отново да не ни изиграе . Нещата са прости и ясни за всеки човек които е наясно със се беси , какво иска и за какво се бори . ![]() Последно редактирано от tano079 : 05.08.09 в 01:59 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
9786 Re: tano079 (9610) (click2open) | #9 |
|
![]()
Направо съм изомен от поведението на Бойко Борисов и неговите хора от външно министерство и Божидар Димитров , то бива умуване , почесване , мудно разтакаване , мотане и купища лъжи колко много работят за Българката във измислената Македония , ето ви пример какво представлява държавата България , преди го бях написал - държава няма или си играем на държава .
![]() Този случай доказва че преди коментирах че македонците мразят българите и се води анти българска кампания във Македония а държавата България спи и не е във час за това което става във Македония . Сръпските емисари продължават да шетат във Македония и да насаждат омраза срещу българите , а къде са българските емисари във Македония които да пропагандират Българщината , играем си на държава , това не е политика за един ден или един политически мандат , България няма нито стратегия нито някаква политика спрамо своите Български колонии по света както Турция . ![]() Политиците могат да патуват 350 км. от София до черноморието а никои не иска да отиде на 200 км . и да спаси македонската гражданка със българско самосъзнание вече 10 дена , със рак на двете гърди и хронично болното дете , ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9933 Re: tano079 (9786) (click2open) | #10 |
|
![]()
Борисов на скоро съобщи че няма да има политически гонения и да арестува хората които окрадоха държавата като , Станишев , Доган и Симеон , той каза нека да си живеят живота . Това трябва да бъде ясно на всички че Борисов е човека който трябваше да замести Станишев , Борисов е удобниоя политик който няма да арестува грабителите на България .
Борисов е готов да загуби Евро фондовете и на страната да бъдат наложени глоби за високата корупция и калпавата съдебна система , но Борисов няма намерение да пожертва някой бивш политик , а Бруксел няма търпение да види голям политик във затвора и започва да губи търпение спрямо България и чрез тези глоби във тази икономическа криза може да паралезира финансовата система на България и да я тласне по бързо към дъното . Интересно ще бъде колко милиона Евро ще струва всяка грешка на Борисов и неговата групичка . Г-н Борисов , Бруксел иска да пожертваш бивши политици , не се прави на луд ! ![]() Във момента Европа се опитва чрез икономически лостове да смачка България , това трябва да бъде сигнал към българите да свалят това правителство , така си мислят Европейците че могат да променят нещата във България . Но ние имаме друк манталитет и ще понесем всички санкции които ще ни бъдат пуснати от Европа и ще търпим провалите на това правителство , като плащаме техните глоби , така ще ставаме все по бедни от ден на ден . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9934 Re: tano079 (9933) (click2open) | #11 |
|
Българите не заслужават - говорих си с нормални хора, които казват, че въобще не ги интересува Доган дали е на власт, дали краде. Т.е. на тези хора и това, което имаме в момента, им е много.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
9935 Re: GlobalLeader (9934) (click2open) | #12 | |
|
Цитат:
![]() Апък аз гледах и се чудих , гледай го тоя какво самочуствие , аз пък му опонирах , аз пък не мога да си купя една диплома защото нямам пари , за това си оставам във графата на тъпаците . ![]() ![]() Аз продължавам да го питам ами знаеш ли за Волен Сидеров че е по различен политик , а той ми каза че е мошеник , ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
9936 Re: tano079 (9935) (click2open) | #13 |
|
Скоро четох една статия във интернет че журналистка от запъдна държава отишла във Турция за да види какво е настроението на хората и как възприемат Турция да стане член на Европейския съюз .
![]() ![]() Питала някакъв младеж за проблемите на Турция за присъединаването и към Европа , а той и отговорил Турция ще загуби от членството си във Европа , защото трябва да се съобразява със общите правила на съюза , и си заслужава Турция да стане член на Европа ако Истанбул стане столица на Европейския съюз . Жената останала шашната след тези думи , какво нахалство какъв национализъм тресе турската младеж . Тука хората мислят съвсем по различен начин , те нямат глобалистично мислене и се гордеят че са турци . Жената се е интересувала от образователната система на Турция и е получила информация че образователната система на Турция от 15 г. е под чадъра и строгия контрол на турската армия , цялата образователна система на Турция е бела преработена от турските военни . За това младото поколение е със такива националистически възгледи , а турските военни със закъснение са копирали идеята от Гърция която промени образователната си система след конфликта си със Турция за остров Кипър . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
9954 Re: tano079 (9936) (click2open) | #14 |
Гост
Постове: n/a
|
Za6to Borisov ne arestuva Ahmed Dogan ??? Da pomislem kak komunis se pravi na anti komunis i za6to vs4ko si e postaromu .
4estit 11.09.2009 g. mul4anieto na predatelite . ![]() |
|
![]() |
![]() |
9956 Re: gost (9954) (click2open) | #15 |
|
Това е интересен въпрос. Както и за забраната на ДПС и приемането на ДОИП.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Инструменти по темата | |
Режим на показване | |
|
|